a part.

i dag har vore ein veldig hendelseslaus søndag, høgdepunktet har vore å dusja og legga skillen min til den andre sida. enn så lenge følast det som å ha på seg ein parykk. eg har óg ramma inn eit bilde og laga planar for veka som kjem. jostein kom nettopp inn døra og sa han hadde kjøpt to snacks på butikken, og no skal eg laga kjøleskapspasta medan han ligg i badekaret og les om roman architecture. i morgon skal eg gjera rekneskapet mitt (trist fjes) også tenkte eg at me skulle ta helg igjen! kven er med?

 

*translation:
today has been a most uneventful sunday. the highlight has been showering and parting my hair at the other side. this far it mostly feels like wearing a wig. jostein just came through the door announcing he had bought two snacks for this evening. now, i’m going to make fridge pasta whilst j is in the tub reading about roman architecture. tomorrow it’s time to do my accounts (blah) and after that, i think i’ll let it be the weekend again. who’s with me?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *