freelance nightmares.

sånn ser eg ut i dag, eller eg gjorde i alle fall det då eg trudde det skulle vera sedvanlig bok-onsdag. med uvaska hår og ein genser eg har stjelt av ei viss lillesøster. dette var før eg fekk panikken i ansiktet: eg hadde nemlig gløymt ein deadline. det største frilansmarerittet (sett inn sjokkert emoticon her). så medan eg skriv på harde livet og prøver å finna opp kruttet, kan ikkje de linka til noko gøy på youtube eller fortelja noko fint? om noko de gler dykk til eller noko bra som har skjedd i det siste? det kjem eg til å trenga i kveld når eg er sliten og med tomt hovud! på førehand takk. ♥

*translation:
this is what i looked like today, with unwashed hair and a sweater i stole from my sister, before my face was struck by panic: i had forgotten a deadline. the absolute freelance nightmare. so whilst i’m busy writing trying to be clever, please leave me a link to something funny on youtube or tell me something nice? like something you’re looking forward to or something great that’s happened recently? i’ll need it tonight when i’m all worked out and my head is empty.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *