alexa chung.

ei bok som eg har hatt lyst til å fortelja om lenge er denne, alexa chung si nye bok it. eg hadde nemlig kjøpt den til sara til jul og da må ein jo holda stilt. sånn ser den ut innvendig:


skikkeleg drømmebok, med hennar tankar og observasjonar, favorittfilmar og stilikon. den første setningen i boka er “horses were my first love”. får så lyst til å laga ei sånn magasinbok sjølv, med spelelister og dagbokutdrag i. men ja. bra bok. kjøp den, til deg sjølv eller nokon du er glad i!

 

*translation:
i’m in love with alexa chung’s new book it. it’s a gem filled with her observations, film tips, style icons. a very dreamy book. the first sentence is “horses were my first love”. get it for yourself or someone you love!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *