julaftan.


julaftan starta som vanlig med lunsj hos bestemor. me er etterkvart ein veldig stor familie og det er alltid så trangt og koselig. her er tante og onkel. i bakgrunnen bryllupsbildet til mamma og pappa.


det var pynta veldig julete.


etterpå gjekk me heim og såg askepott, mamma og pappa laga middag og mormor kom på besøk.


mormor hadde laga karamellpudding til dessert.


etterpå opna me gåver, åt tusen småkaker og twist og opna gåver. fekk så mykje fint! eg la meg midt på natta, sliten og ganske glad.

*translation:
my christmas eve started with breakfast at my grandmother’s house, then we watched the czechian film we always watch on christmas eve before we had dinner, desert, cookies and chocolates and a whole lot of presents! (in norway, we open presents on christmas eve)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *