a wednesday in oslo.

oslo.
onsdag vakna me i oslo i huset til ragnhild og jostein og mikla.

oslo.oslo.
me naut det fine kalde lyset og åt lang frukost med ragnhild.

oslo.oslo.
så gjekk me til trikken i vidunderlege desember-oslo.

oslo.oslo.
me kom fram på samlaget, og etter eit superfint møte med redaktøren vår gjekk me til hvelvet for å snoka i hyllene.

oslo.
og senda ut signerte bøker. så, så mange har bestilt bøker til sine kjære til jul (og til seg sjølv!) og det går framleis an, fram til onsdag, sidan me skal tilbake dit då. alle bøkene som kjem fram er personlig pakka av våre hender, det er rein juleglede i dei. for å bestilla, mail til mariell@hjartesmil.com (kostar 300 for éi og 500 for to).

oslo.oslo.
og eg var så glad for min nye genser med så mange paljettar på. så vart det seint, og mørkt, og me tok trikken til ullern.

oslo.oslo.
for å eta pasta carbonara og snika til seg klemmar frå tantebarn.

oslo.oslo.oslo.
<3 <3 <3 så fint å få berre vera rundt dei heilt kvardagslig, teikna og laga julekort, sjå på tv og eta middag også få legga dei og lesa donald duck med dramatiske stemmer.

oslo.
etterpå tok me trikk og buss heim til grefsen og sovna i den mjukaste senga i verda. oslo er så fint på denne tida av året. dagen etter las jostein frå boka vår på litteraturhuset og tok ein bil heim til snøfylte sogn.

 

*translation:
my wednesday in oslo: breakfast with j’s sister and the dog, a meeting with our editor, hanging around and signing loads of books for people who have ordered them for christmas, being very happy with my shiny sweater and then spending some much loved time with our niece and nephew.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *