why did you lie to me? because i’m a wild animal.

fantastic mr. fox.
fantastic mr. fox.
nyleg såg eg wes anderson sitt mesterverk, fantastic mr. fox, som er basert på roald dahl si bok den fantastiske mikkel rev. eg brukar å spara filmar eg veit eg kjem til å elska, så det blir som ein blank gåve under juletreet heile året rundt, og eg får pakka den opp når eg vil. og herregud så fin denne filmen er. når den var ferdig ville eg trykka på play og sjå den éin gong til. eg skjønnar ikkje korleis dei har klart å gi animerte figurar så mykje personlighet og ansiktsuttrykk. og den er så vidunderleg wes anderson, perfekt oversatt til teikna versjon. berre sjå:

fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.fantastic mr. fox.

sjå den, uansett kor gamal du er. sjå den på engelsk, for å få med deg alle dei fantastiske stemmene. george clooney er mr fox, meryl streep er mrs fox, jason schwartzmann er sønnen deira. bill murray spelar ein grevling. willem dafoe er ei rotte. altså, ja. perfekt på ein halvkald onsdagskveld.

 

*translation:
i recently watched wes anderson’s masterpiece fantastic mr. fox, based on the roald dahl book, for the first time. it is just so amazing. watch it, no matter how old you are. and watch it in english to hear all the great voices. george clooney is mr fox, meryl streep is mrs fox, jason schwartzmann is their son. bill murray spelar ein badger. willem dafoe is a rat. perfect on a chilly evening, i think!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *