anniversary day.

<3
laurdag feira me 9 år saman. eg var så forelska at eg måtte stoppa meg sjølv frå å knefta hånda hans, me stoppa på annakvart gatehjørne og kyssa. her er me på veg på fin-restaurant!

 

rome through my phone.rome through my phone.
me åt artisjokk på tre måtar, drakk ei flaske fantastisk vin, kyssa over bordet og åt utrulig god mat. desserten vår vart forsinka, så me fekk to pre-dessertar on the house. me vart mildt sagt mette. heilt til slutt drakk me kvar vår drink, og snurra ut derfrå. på veg heim stoppa me i ein fotoboks og tok eit morsomt bilde. spesielt morsomt er det med pilene der det står “valid for american visa”, “cv”, osv. så utrulig fin dag! og eg elskar å kunna sei at no er me i tiande året.

 

*translation:
on our anniversary day in rome, i was so in love i had so stop myself from crushing his hand. we stopped at every other street corner to kiss. we went to a fab restaurant, ate artichokes, had a bottle of amazing wine, kissed over the table and ate delicious food. our dessert was delayed, so we were given two pre-desserts on the house. we were pretty full! we had a drink before we left, and on our way we took a picture in a photo booth. a great day. and i love that i can say that we are now in our tenth year.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *