amsterdam, day three.

amsterdam, day three.
måndag i amsterdam vakna me til storm. det var red alert i gatene! fleire tre hadde velta og nesten ingen trikkar gjekk. men det visste me ikkje enno, der me vasa rundt i leiligheten og gjorde oss klare.

amsterdam, day three.amsterdam, day three.
kosa litt med tjukk og fin katt.

amsterdam, day three.amsterdam, day three.
og gjorde oss klare til å gå ut, med mål om å få tak i litt frukost.

amsterdam, day three.amsterdam, day three.amsterdam, day three.amsterdam, day three.
me gjekk oss litt ville og snubla over ein kaffiplass der me såg oss heilt nødt til å smaka på kjeks før me hadde ete frukost.

amsterdam, day three.amsterdam, day three.
så shoppa me litt, både på liksom og med ordentlige pengar.

amsterdam, day three.amsterdam, day three.amsterdam, day three.amsterdam, day three.
var frustrerte på været, som christine teatralsk demonstrerar. så me holdt oss nære vindauga for å ikkje bli regna ned, helste på ein katt og såg supersmå parfymeflasker.

amsterdam, day three.
og åt eplekake rundt fellesbord med ein masse myntete.

amsterdam, day three.amsterdam, day three.
så shoppa me litt meir før det var på tide å gå heim og gjera seg klare til middagsplanane våre, men trikken vår køyrte omveg på grunn av uværet, og fordi me på ingen måte skjønnar språket, kom me heilt feil plutseleg. det endte opp med at me gjekk gjennom feil park “på veg heim” og heller styrta ei flaske prosecco på deling. måtte senda tekstmelding til middagsselskapet og sei ifrå om at me låg litt framfor.

amsterdam, day three.
me skulle nemlig møta esra, som var i amsterdam akkurat då!

amsterdam, day three.amsterdam, day three.amsterdam, day three.amsterdam, day three.amsterdam, day three.amsterdam, day three.amsterdam, day three.
me åt supergod mat og drakk masse vin og snakka om kjærleik. litt etter midnatt reiste esra på ansvarlig vis heim medan eg og christine reiste på bar og drakk alt ølet og når me kom heim midt på natta sovna christine midt i ein setning. <3

 

*translation:
on our third day in amsterdam, there was a code red in the streets because of the storm. trees were falling over whilst we were busy eating the best cookie ever and window shopping for our imaginary children. our tram took us in the wrong direction because of trees on the line, and we ended up drinking a whole bottle of prosecco on our way through what we thought was the right park. eventually, we got to dinner and our dinner mate esra who was in amsterdam for work. we ate good food, drank a lot of wine and talked about love. after midnight, esra responsibly went home whilst christine and i went to a bar and drank all their beer and when we came home in the middle of the night, christine fell asleep in the middle of a sentence. <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *