wedding photography, h + m. ♥

no reiser eg på eit fly til roma med min elskling, snakkast der! i mellomtiden kan de sjå på dette nydelege brudeparet eg fotograferte ein veldig fin dag i september, på hotell bristol og ingierstrand bad. elskar at ein kan sjå kor latterleg glade dei var, blir heilt fylt av glede. <3 wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding.wedding.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.wedding, h + m.

*translation:
a wedding i shot on a beautiful. day in september. i love how crazy happy they look! i’m boarding a plane to rome right now, catch you on the flip side!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *