weekend.

weekend.weekend.weekend.weekend.

helga vår vart litt amputert sidan jostein vart sjuk fredag. medan han låg i senga og drakk cola og prøvde å bli frisk, bakte eg tusen ting samtidig: pizzabotnar, baguettar, naanbrød og minipizzabotnar(typ porsjonspizza). laurdag våga me oss ut av huset, me kjøpte med oss alle laurdagsavisene til research og reiste til mariell med pizzabotnane våre(etter eg hadde kjøpt ny iphone!!! gull<3). der låg me på sofaen og åt islandsk lakrissjokolade(min favoritt) medan dei andre laga mat. så åt me middag rundt bordet med tente lys, masse fine folk og rare samtalar. så reiste me heim tidlig tidlig, såg downton abbey og sovna før midnatt.

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.

søndag vart veldig mykje meir enn den skulle vera. me tok oss ut i regnet for å kjøpa ein kaffi, så skulle me gå til deptford for å kjøpa ein ny mopp, for me skulle vaska leiligheten. me kom ut, bestemte at me ikkje ville gå heim også satte me oss på eit tog utan å vita kvar me skulle. me reiste til highbury and islington, gjekk i ein park og gøymte oss for regnet. i angel gjekk me innom paul a young og kjøpte med oss sjokolade som me så åt i senga framfor film.

*translation:
my weekend looked like this.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *