populaire.

populaire.
i går kveld hadde eg og jostein filmkveld i senga. me åt dyr sjokolade og tusen klementiner og fniste oss gjennom denne fine franske perla av ein film, populaire, satt i 1959(men den kom ut i år). den handlar om rose, som ikkje vil gifta seg men bli sekretær, bli ei moderne kvinne. når hennar nye sjef ser kor fort ho kan skriva på maskin seier han at ho får jobben, men berre om ho lovar å konkurrera om å bli flinkast i maskinskriving. og det er såklart han som skal trena ho til å bli best. å, eg elska denne filmen. så estetisk vakker og morsom. og kjolane, kjolane, kjolane. sjå den!

populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.populaire.

 

*translation:
last night we did movie night with expensive chocolate and clementines in bed. we watched this lovely new movie, populaire, set in 1959. it’s about rose who finds she has a talent for typing, and her new boss volounteers to be her coach. i really loved this little film, so charming and funny and beautiful. and the dresses, oh my god.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *