♥ sjokolade & bøker! ♥

getting ready for a pretty awesome giveaway! ❤️ #omskapte

i dag er det altså (herregud herregud!) ei veke til boka vår kjem i butikk! og me kan jo ikkje berre la det skje sånn utan å feira det ordentlig her på bloggen, her det heile starta. så, i anledning BOK vil eg og jostein få dela ut tre fantastiske store pakkar til tre personar som har kjøpt boka. for å sjå kva som er i og bli med i utloddingen, hopp over hit!

 
*translation:
today, our book launch is a week away. we are inviting everyone who buys the book to join in and win some pretty awesome things. unfortunately the book is only in norwegian per today, but let’s all cross our fingers that it’s really good and will get translated.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *