a day trip to oxford!

oxford.
måndag tok me toget frå paddington til oxford, ein tur på rundt ein time til ei heilt anna verd! der gjekk me rundt i mange timar og trudde me kom til å bli drepte(obs har sett for mykje morse og lewis).

oxford.
det første me gjorde var å gå til ein vintagebutikk som var stengt også drakk me ein veldig middelmådig kaffe.

oxford.
me gjekk mot sentrum og innom ein vintagebutikk i ship street med ei veldig søt dame som jobba der, som nekta kundar å kjøpa klede som ho meinte var feil storleik. så morsomt. jostein kjøpte ei sløyfe og eg kjøpte ei hårbøyle.

oxford.oxford.
er forelska i det! me gjekk inn på eit college og satte oss i ein hage der me sat lenge og las i brosjyren og tok oss tid til å pusta og vera turistar.

oxford.
elskar dette bildet med jostein som kneftar auget mitt men eg er like glad!

oxford.oxford.
jostein tok på nye sløyfa.

oxford.oxford.oxford.
me gjekk litt rundt i hagane og såg på inskripsjonar på benkane.

oxford.oxford.oxford.
og inn i kapellet der me var heilt heilt stille. det er heilt sjukt at dette er på ein skule, liksom. og eg syns det var morsomt at det stod jakob øverst på arket, sidan det heiter jo hovudpersonen i boka vår!

oxford.oxford.oxford.oxford.
så gjekk me langt langt for å gå på vintagebutikkar, ingen shoppehell men me fekk i alle fall ete lunsj på ein fin plass. big society heitte det. eg åt salat med halloumi, jostein åt ein hinsides god burger også delte me løkringar.

oxford.oxford.
me gjekk til eit anna college i skumringen, og der var det heilt utrulig fint. me fekk til og med sett dådyr, min favoritt.

oxford.oxford.oxford.oxford.oxford.oxford.oxford.oxford.
det var så fint å føla at me var i skogen, det er ei kjensle eg saknar frå norge.

oxford.oxford.oxford.oxford.oxford.oxford.oxford.oxford.oxford.
så var me redde for å bli låst ute, så me gjekk gjennom hagane og tilbake til skulen att.

oxford.
det var begynt å bli ganske mørkt.

oxford.
me fant eit kart og fekk funne ut kvar christ church college låg, me gjekk dit også åt me kvar sin is på kaféen over gata. etterpå gjekk me berre rundt omkring i byen i mørket heilt til toget vårt skulle gå, me snakka om spørsmåla de har stilt og om dei neste vekene som blir heilt crazy men kanskje på ein bra måte.

*translation:
on monday, we went to oxford! we spent some hours visiting colleges, vintage shopping and eating lunch at big society. such a lovely little city(although every time i could hear someone behind me i was sure i would be murdered – too much lewis and morse)!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *