sleppfest for “& me skal bli omskapte”!

Party in the Air
bildet er linka

hurra fest! ein skal jo alltid feira ordentlig når noko sjukt bra skjer, og me skal feira boka vår i oslo den 4.oktober, på beste liebling. de er såklart velkomne! det vil vera mogleg å kjøpa boka der, og me vil sjølvsagt signera alle kopiar de har med eller kjøper. om de vil komma, ver greie å trykka på “attending” på denne facebook-eventen, så veit me kor mange som kjem. program vil komma seinare! om de har spørsmål om festen kan de stilla dei i kommentarfeltet under her, så skal me svara så godt me kan.

og ja! hopp over hit, der du kan stilla spørsmål til meg og jostein om boka, me svarar på video i veka som kjem.

*translation:
j and i are hosting a party in oslo on october 4th, to celebrate our book release! if any of you english speaking people would happen by, that would be awesome.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *