two london tips and an update.

london guide update
i dag har eg oppdatert london-guiden min med meir enn 10 nye plassar og fabelaktige tips. den kan de kjøpa her, men her kjem to london-tips heilt gratis!

movie night!
prince charles cinema
kanskje den søtaste kinoen i london. kvar torsdar og søndag har dei beer and pizza night, der eit pizzastykke og ein øl er inkludert i prisen, ein kan kjøpa små popcornposar, dei har sing-a-long der ein kan komma og synga alle sangane, eller quote-a-long der det er heilt akseptert å snakka alle replikkane! ønskar meg boondock saints på quote-a-long. kinoen ligg supersentralt til på leicester square óg, og eg anbefalar veldig sterkt å støtta uavhengige kinoar når ein kan det.

kate.
kate spade happy thursdays
no og fram mot jul har kate spade events i butikken sin i covent garden annakvar torsdag. i september er temaet day disco, og ein kan gå dit og få drinkar og cupcakes og snoka på alle dei superfine greiene dei har. og noko av det beste: gratis greier! eg var innom der torsdag forrige veke(som betyr at den neste happy thursday er 26. sept) og fekk med meg ein leppestift. det må ein jo elska! høyrest kanskje litt skremmande ut, men det var faktisk veldig gøy sjølv for meg som var der aleine.

*translation:
today, i’ve updated my london guide with over ten new places and tips! you can get it here. here’s two completely free london tips for you all:

prince charles cinema
they have beer and pizza night every thursday and sunday, they have sing-a-longs and quote-a-longs. just gotta love independent cinema! they’re situated right on leicester square too, so it’s easy to choose them.

kate spade happy thursdays
every other thursday until christmas, they are hosting events in their covent garden shop. september’s theme is day disco. there are drinks and freebies! i got away with a lipstick last thursday(which would mean that the next event is on the 26th). so much fun!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *