the weekend: farm animals, eating out and faces.

la oss tenka på noko anna. her er helga mi:

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.
laurdag.
hadde ein superstressa morgon, gløymte lommeboka heime og måtte reisa tilbake for å henta ho og møtte etter kvart jostein, mariell og maja i chatsworth road(ps: ein kan sjå at eg hadde ein dårlig dag fordi: ingen ansikt. trur det er noko med konfrontasjonen med ansikt som eg ikkje orkar å møta på ein svak dag). me åt lunsj ved london fields, besøkte ein gård og klappa geiter og passa på å kjøpa med oss masse brød heim. pluss såklart ein kakaobolle, som eg delte med jostein i senga. så såg me typ tre episodar med forbrydelsen, SÅ bra.

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.
søndag.
søndag var ein veldig fin dag, eg bestemte at eg og jostein skulle eta frukost ute! så me tok toget til nord-london der me ooh’a oss gjennom eit fint lite måltid. eg åt to gigantiske pannekaker med ricotta og lakrisbringebær, syka godt. så møtte me opp med sigrid og sigbjørn som er i byen, me gjekk på marknad, drakk filterkaffi, bumpa borti mariell og maja heilt plutselig, åt kake på kafé og snakka masse om bøker og forlag og sånt smart. så utrulig fint å få vera litt med sigrid igjen, så trist at me ikkje på langt nær bur i same by lenger.

 

 

*translation:
on saturday, i had such a stressful morning(which you can tell since there are no faces in my pictures, something about the confrontation of it all). we met up with mariell and maja, cuddled with farm animals, ate some lunch and made sure to get a hold of some bread before we went home. we split a cocoaball in bed and watched three episodes of the killing, so good.

on sunday, we had breakfast out! we took the train to north london where we ooh’ed us through a nice little meal. i had pancakes with ricotta and liquorice raspberries, so good. we met up with sigrid and sigbjorn who are here right now. we went to markets, had some filter coffee, bumped into mariell and maja, had cake at a café and talked a lot about books and publishing. so nice to spend some time with sigrid again, i miss being in the same city.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *