monday on the canal.

monday.monday.monday.monday.
forrige måndag måtte eg og jostein skjerpa oss litt, sidan me hadde jobba gjennom helga og ikkje tatt fri som me egentlig skal. så me bestemte å ta søndag 2.0, og jobba til to før me tok overgrounden nordover og til kanalen.

monday.monday.monday.monday.monday.monday.monday.
me gjekk heilt til me kom til angel, der me åt ein gelato og slappa av litt og eg var i dårlig humør for det er ein jo av og til.

monday.monday.monday.monday.monday.
men så gjekk me litt meir, drakk ei øl på ein superfin pub før me fann kanalen igjen og bestemte at me var svoltne. me sendte ein melding til mariell, som bur i området, som hadde tid og ville eta med oss!

monday.monday.monday.monday.monday.
me åt supergod pizza og snakka om life admin. så gjekk me ihop til overgroundstasjonen og tok toget heim heim heim og det var ein fin liten ekstra-søndag.

*translation:
on monday, j and i had a reality check when we realized we hadn’t really had the weekend off, which we are supposed to do these days. so we worked until two(our weekend limit), then got on a train going north towards the canal. we walked to angel, had some gelato. i was in a bad mood because it was just one of those days. we had some beer at a pub and walked some more, until we were hungry. i texted mariel, who was up for pizza! so we had pizza and wine and talked about life admin stuff. then we went home home home, and it was a great little extra sunday.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *