this is very unusual. i’ve never been alone with a man before – even with my dress on. with my dress off, it’s most unusual.

roman holiday.
å, audrey hepburn og roman holiday! <3 eg har spart denne filmen så lenge, har tenkt at eg veit jo at den er så bra, så derfor har eg spart den. forrige veke la eg og jostein oss i senga med ein haug av dyner, puter og tepper, ei skål med popcorn og såg den, endelig. og den var alt eg ville at den skulle vera, og eg vart så sugen på roma at me måtte gå og eta gelato dagen etterpå. den handlar om princess ann, spelt av hepburn, som blir lei av å alltid ha livet planlagt for seg. så ho stikk av og finn på fantestrekar med ein journalist istaden. berre sjå:

roman holiday.roman holiday.roman holiday.roman holiday.roman holiday.roman holiday.roman holiday.roman holiday.roman holiday.

 

 

*translation:
i’ve saved this movie for so long, last week we finally watched it, roman holiday with audrey hepburn and it was everything i wanted it to be. it made me want to go to rome so badly that we had to go and get gelato the next day! it was just magical.

 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *