things i love tuesday.

tumblr_mloujrBqnW1s2948io1_500tumblr_mrqvlw6pOS1s2948io1_500

syns desse printa er så fine, vil kjøpa eit par og ha dei på veggen. frå her.

desse tannkostkoppane er så utrulig søte.

les om kropp hos marire her, og sjå heile videoen. så viktig, sårt og bra.

vil at huset mitt skal sjå sånn ut!

halfgirl og dearleila har dei finaste bildene. åh.

mariell er så sjukt utrulig flink, og eg elskar mest bildene fra andøya(som eg har som reisemål 2014) og interiørbildene hennar.

10 filmtips.

likte å lesa dette om korleis å best skapa sitt eige arbeidsområde, og at det kan vera lurt med ein rotete pult.

what happy people do differently.

vil laga kvit lasagne denne veka. ser så godt ut.

korleis henga opp rammer, frå kate spade.

 

 

 

 

*translation:
i like these prints.

& these toothbrushholders.

i want my house to look like this!

halfgirl & dearleila are amazing photographers.

you should watch this video here.

my friend mariell is so talented.

10 movies you might not have seen on netflix.

how to create your own work environment.

what happy people do differently.

i want to make white lasagne this week.

how to hang frames, from kate spade.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Min personlige mening om den interiørstilen som var på link nr 4; alt er så likt! Synes hos veeldig mange blogger at ting går igjen – stringhylla, pompoms, 60-talls stil, gamle tekanner, kart og skoleplakater, etc. Kanskje det som er i vinden akkurat nå men endres snart? Ikke noe kritikk ment her altså, bare konstaterer at jeg har sett det samme elementene SÅ mange steder at jeg nesten blir litt lei!

    • det er såklart heilt sant, og eg skulle aldri ha pompoms og origamifuglar i huset mitt no fordi eg er så over it. men, eg syns den leiligheten var så veldig gjennomført og personlig og heime sjølv om den var så liten. og det skulle eg ønska eg hadde heime hos meg, her er det tomt på veggane og ein masse idear men ingen tiltak, liksom. møblane og porselenet skulle eg dog glatt ta og flytta inn til meg sjølv!

  • Ååååh, hvit lasagne er så godt! Gjerne med spinat og sitron!
    Jeg skal forresten tilbringe kvelden alene hjemme, så kanskje jeg skal se en av filmene på Netflix-lista? Takk for tips!