the weekend.

weekend.weekend.weekend.weekend.
fredag.
helga starta med ein sykkeltur til greenwich for bakeinnkjøp og helgeblomar. eg baka kjeks til jobb og laga heimelaga pasta.

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.
laurdag.
eg jobba i kjøkenet heile dagen og hadde ein meltdown på kjøkengolvet når ovnen plutselig ikkje funka. to brownieoppskrifter seinare reiste me heim til mariell, ole og antony for fest. der drakk me masse rom, vart bestevenner med lånehunden fifi og åt vafler med brunost og døydde av kor godt det var. me tok siste toget heim, åt halloumiwraps også sovna eg på tvers av senga.

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.
søndag.
den siste helgedagen vakna me lett fyllesjuke. me stod opp tidlig og åt frukost ute. resten av dagen jobba eg i parken, og jobba altfor mykje sånn at me tek ein ekstra fridag i dag!

*translation:
the weekend started with me riding my bike to greenwich to get baking ingredients and flowers. i baked cookies and made homemade pasta. on saturday, i worked in the kitchen and had a meltdown on the kitchen floor when our oven all of the sudden wouldn’t work. two pans of brownies later, we took the train to mariell, ole and antony who had invited us to a party. we drank a lot of rum, made best friends with the loan dog fifi, ate waffles with brown cheese and died from how good it was. we took the last train home, had a halloumiwrap and i fell asleep across the bed. on sunday, we woke up hung over. we got up early and had breakfast out. the rest of the day, i worked in the park and worked way too much, so we’re taking a day off today too!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *