♥ ♥ ♥

c8c60e5dedde697e2fed6da1c26efd96

eg er så ufattelig glad for denne bloggen. det er den beste tingen i verda, å få dela av seg med alt morsomt og gøy og vakkert ein finn på internett eller gjer på laurdagar, at folk les det og syns det er bra og interessant og inspirerande. det er så fantastisk å kunna få kommunisera med så mange fine personar som skriv kommentarar og mails som gjer timar og dagar og veker bedre, som gir meg noko å tenka på og inspirasjon til å halda fram.

utan denne bloggen og alle de som les den anar eg ikkje kva eg hadde drive med, livet mitt hadde vore heilt heilt annleis. eg hadde aldri komt til å laga eit magasin, i alle fall ikkje skrive noko bok så tidlig i livet. eg hadde ikkje fått jobba i så mange fine bryllup eller fått skru av tankane i hjerna og jobba med å koda heimesider halve dagar i ende.

ein månad frå i dag skal boka vår etter planen vera ute i butikk. det føles så utrulig stort så at eg nesten ikkje klarar å forstå at det er sant. eg håpar de kjem til å lesa boka, og ikkje minst lika ho, teikna i ho og streka under og setta eseløyre. eg håpar ho ser fin ut i bokhyllene dykkar, at bibliotekarar anbefalar ho til folk, at anmeldarane har varme ord. eg er så stolt og så glad og så spent(og lett kvalm) for alt det store som ligg der framme, så nær men samtidig så lenge til.

takk til alle de som les i det stille, som kommenterar, som sender meg fine linkar og brev i posten, som kjøper guidar og magasin, som vil at eg designar bloggar og fotograferer bryllupa dykkar, som visar den til venner og som gjer denne jobben og draumane mine moglege. eg er så takknemlig. og det må ein jo hugsa å sei av og til. om eg kunne skulle eg sendt bringebær og sjokoladetrøflar i posten til dykk alle!

 

 

*translation:
today i’m feeling super grateful about this blog and all of you reading it. it’s just the best job ever, i love being able to inspire people and being so inspired back. without this blog my life would be totally different, i would not be working my dream job, without a doubt i would not be an author at 23. our book is due in a month from today, and it feels so huge that i can’t really understand that it’s happening. i really hope it will get translated so you all can read it too. in the meanwhile: thank you so much to all of you, those who read quietly and those of you who comment, who mail me links and letters, who buy guides and magazines. you make this job and my dreams possible, and i’m so grateful for that. if i could, i would send you all raspberries and chocolate truffles in the mail.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *