marathon.

måndag jobba eg meir enn eit halvt døgn i strekk og vakna støl i hjerna dagen etter. i går sykla eg altfor langt og i dag vakna eg støl i rumpa. så i dag er eg treig. sminkar meg sakte, utset å ta på meg strømpebuksa, svarar på ein mail her og eit brev der. så no tenkjer eg at eg skal gå ut med jostein, kanskje møta ein venn, kanskje baka burgerbrød. kanskje ingen av dei delene. i mellomtiden kan de jo sjå på dette:

My Home by Sofia Byström - Part IIPalais de TokyoFlower of the Month

sånn hadde det vore fint å hatt det.

 

 

translation:
on monday i worked more than 12 hours without a proper break, i woke up the next day and my brain was sore. yesterday i bicycled way too far and today i woke up with a sore bum. so today is a slow day. i’m applying makeup slowly, answering an email here and there. i think i’ll go out with jostein now. maybe meet a friend, maybe bake some burger buns. maybe none of those things. meanwhile, you can look at these pictures. i would love to live like that.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *