work weekend.

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.

helga har vore rolig og fylt med jobb jobb jobb, alt som eg har måtta jobba innatt etter nokre dagar med fri. eg har heimesider og headerar som skal lagast, tekstar som skal skrivast og bryllupsbilder som skal redigerast. ein leilighet som på ingen måte ryddar seg sjølv. alt går såklart bra om ein klarar å ta seg pausar og pusta litt(det hjelper med breaktime). eg og jostein har vore ute og gått turar i nabolaget kvar dag, funne kyrkjer me ikkje visste at fantest og kikka inn i stengte bruktbutikkar. kjøpt iskaffi og berre hatt med det analoge kameraet mitt. det er så lenge sidan sist, hadde heilt gløymt kor fint det er å ikkje kunna sjå biletet etterpå. det er løysinga på forfengelighet. å måtta venta nokre veker før biletet kjem.

eg håpar de hadde superfantastiske helger, at de hadde fri og låg i graset og klina og las bøker. eller?

translation:
my weekend has been calm and filled with a lot of work, everything i had to kind of “work back” since not working for a few days. i have webpages and headers to be made, texts to write and wedding photos to edit. an apartment that really doesn’t clean itself. but, we’ve been good at taking breaks. j and i have gone on walks together every day, i brought nothing but my analogue camera, it’s been so long that i’ve almost forgotten what it’s like. it’s so nice not being able to see the picture at once. the solution to vanity. having to wait weeks before you can see it.

i hope your weekend was amazing, that you took time off and lay in the grass and made out?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *