my guide to london! finally!

wednesday.wednesday.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.bits & bobs.thursday.thursday.friday.friday.friday.sunday.friday.friday.thursday.

i dag er det to år sidan eg og jostein flytta til london. ein by eg hinsides elskar og aldri blir lei av å utforska. me er i oslo for å driva med bokgreier og får jo ikkje feira ordentlig i byen vår, men kva kunne vel vera betre enn dette: endelig, her kjem london-guiden min! som eg har testa og smakt og gått meg vill. eg har brukt så himla lang tid på denne guiden, mange månadar no, og eg håpar verkeleg at de likar den. eg trur kven som helst skulle ha det fint i london med denne guiden, gamal som ung. kjøpa den kan de gjera her!

translation:
today, it’s been two years since we moved to london. a city i love oh so much and never tire exploring in. and finally, here is my guide to london. i have tested and tasted and gotten lost. i think anyone would have a blast in london with this guide. buy it here!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *