friday in two parts.

friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.
først på fredag var eg hos frisøren ein halv evighet, redigerte litt bryllupsbilder og prøvde å ikkje tenka for mykje på at eg hadde ein plastpose på hovudet. så åt eg lunsj og bestemte meg for å gå litt rundt i notting hill og berre sjå på fine bygg og bilar. eg stoppa innom ein fin kafé og kjøpte litt søtt til å ta med på middagsbesøk seinare på dagen. så reiste eg heim til jostein og jobba eit par timar før me tok overground nordover.

friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.
så reiste me til mariell, ole og antony og åt middag som mariell hadde laga og dessert som ole og antony hadde laga. sjukt godt. poe var såklart óg med, eg øver meg på å vera mindre nervøs rundt kattar men var mest redd for at ho skulle klora opp kameraet mitt. eg og jostein tok med oss mariell ut(etter ein masse flasker vin), og me vart pretty fulle og hang med folk som jostein syns var irriterande(som ein kan sjå på bildet over.<3) me trilla heim til mariell klokka halv seks og eg sovna før eg eingong visste det sjølv. morgonen etter vakna me og trøsta oss sjølv med at me i det minste ikkje var dei minst anstendige folka på toget.

translation:
my friday was long and split in two. first, at the salon in notting hill and shopping in west london. then, getting drunk in east and falling asleep on a couch. such a great day.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *