kids.

kids.kids.kids.kids.kids.

på min siste dag i lærdal kom eg på bussen frå førde, tok ein totimarslur også bar det ut for å leika med tantebarna. eg og ungane har brukt ein masse tid på å bygga noko som heiter mesterverket. mesterverket har eit hus, med strøm(altså ei lyslenke), ein robot(ei pappøskje med ansikt som ein kan stikka hendene ut av) eit hav(to pallar spikra ihop med paraplyar som tak og eit blått teppe som vatn), ein åker(hønsenetting rulla utover graset) og ein hemmelig port(rosa tyll som heng frå ei ramme i eit tre). så me hadde naturlig nok mykje som skulle gjerast. etter all jobben var gjort kunne me pausa, lukta på blomster, kasta pinnar med hundane og lesa batman-blad.

 

translation:
on my last day in norway i mostly hung out with my niece and nephew, building awesome stuff in the back yard. and after all the building, we rested. smelled the flowers, played with the dogs and read batman magazines.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *