wedding weekend.

weekend.weekend.weekend.weekend.weekend.

i helga som var reiste eg til førde for bryllupsjobb og var heilt overvelda heile helga av kjærleiken og folk og alt som er bra. dei ordentlige bileta kjem såklart seinare, når dei har fått all den finpuss dei fortener. føler meg så utrulig heldig for at så fine personar mailar og vil at eg skal ta bilder i bryllupa deira, det er ei sånn ære å få vera så viktig på ein så viktig dag. eg gler meg sånn til de skal få sjå bileta. i mellomtida stikk me på eit fly til london, endelig heim heim heim.

 

translation:
i spent my weekend shooting a wedding and being overwhelmed by love and people and everything good. the real pictures will be up soon, when they’ve had all the polish and care they deserve. i feel so incredibly lucky to have amazing people email me wanting me to shoot their weddings. it’s such an honour to be so important on such an important day. i can’t wait for you to see these pics. in the meantime, we’re going on a plane to london, finally home home home.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *