parissyndromet.

parissyndromet.
for nokre veker sidan las eg denne boka, debutboka til min fine venn heidi furre, aka kval. det er så heftig å ha venner som skriv bøker! den er så heidi og så paris som paris er heilt på ordentlig, og det er så forfriskande. den handlar om å flytta langt heimefra, om å bli vaksen, om å tryna på sykkel, om kjærleik og heimlengsel og veldig mykje om venner. eg syns de alle skal lesa den, på eit fly eller eit tog eller i ei seng, under eit teppe i ei hengekøye. eller kjøpa den til venner som har reisepepp i kroppen. for den er verkeleg så fin. berre sjå:

parissyndromet.parissyndromet.

 

 

 

translation:
i recently read this book, by my dear friend heidi furre. unfortunately only in norwegian for now, but crossing my fingers she’ll get translated!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *