parissyndromet.

parissyndromet.
for nokre veker sidan las eg denne boka, debutboka til min fine venn heidi furre, aka kval. det er så heftig å ha venner som skriv bøker! den er så heidi og så paris som paris er heilt på ordentlig, og det er så forfriskande. den handlar om å flytta langt heimefra, om å bli vaksen, om å tryna på sykkel, om kjærleik og heimlengsel og veldig mykje om venner. eg syns de alle skal lesa den, på eit fly eller eit tog eller i ei seng, under eit teppe i ei hengekøye. eller kjøpa den til venner som har reisepepp i kroppen. for den er verkeleg så fin. berre sjå:

parissyndromet.parissyndromet.

 

 

 

translation:
i recently read this book, by my dear friend heidi furre. unfortunately only in norwegian for now, but crossing my fingers she’ll get translated!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *