six seven six in london.

six seven six

eg er så londonsugen at eg nesten knekk på midten, og eg elskar elskar elskar folk som bur i london på instagram. dette er min nye londonfavoritt, sixsevensix, med så fine bilder av arkitektur og byen, og noko så fantastisk som bilar:

six seven six

får lyst til å fly tilbake sporekstreks og leita i timesvis etter fine bilar og syklar og folk og bygg.

translation:
i’m so homesick for london, and i look for people on instagram who can help my suffering. this is my new instagram in london favorite: sixsevensix, with beautiful pictures of london architecture and london life, and something so amazing: cars. it makes me want to fly back right this instant and look for cars and bikes and people and building.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *