boeuf bourguignon.


nokon av dei beste tinga i verda er jo film og mat. og no som det er ferie kan eg og jostein dedikera oss til begge deler. på søndag bestemte me at me skulle gjera eit ambisiøst matlagingsprosjekt denne veka. me såg julie&julia på kino når den kom ut, og forelska oss i julia child. me gjekk heim og youtuba ho i timesvis. derfor vart det heilt naturlig at den første retten me skal laga etter hennar oppskrift får bli paraderetten boeuf bourguignon. i kveld dekkar me fint på bordet og håpar håpar håpar at det smakar. eg gler meg så innmari til å laga mat i timesvis!


om de vil sjå oppskrifta etter julia sjølv, kan de sjå den her. det er så herlig upretensiøst og menneskelig matlaging på sitt beste. bon apetit!

 

translation:
on sunday we decided to do an ambitious cooking project in the upcoming week. seeing as how we fell in love with julia child through the movie julie&julia, it was only natural that our first julia child dish would be her star dish, the boeuf bourguignon. tonight we are setting the plates and crossing our fingers it’s good. i can’t wait to cook for hours! if you want to watch the recipe with julia herself, watch it here. it’s so unpretentious and human cooking at its best. bon apetit!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *