wednesday thursday friday.

uploadwe made friends with the neighbours. getting breakfast. super happy sun girl! ☀today is: home made ice coffee in the sun! tacorama = guacorama. hey guys, look! the sun is out! @froyholtbakk checking out her new deck of cards.

elskar å ha frøy på besøk, ho er den finaste gjesten som vaskar opp og krøllar hår og ligg i graset med hundane. noko anna eg elskar er at ho er lettare besatt av instagram, og me har det som felles hobby når me er ilag. så her er mine dagar med frøy gjennom telefonen min! om de vil følga meg der, heiter eg hjartesmil.

translation:
i love having frøy here, she does the dishes and lays in the grass with the dogs. something else i love about her is she’s slightly obsessed with instagram, and it’s our common hobby when we’re together. here are my days with frøy through my phone. if you want to follow me, i’m hjartesmil there too.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *