paul, i think i’m gonna be a lousy wife. but don’t be angry with me. i love you very much – and i’m very sexy!

om sommaren sluker eg filmar, og netflix(og media hint!) er min beste venn. for nokre dagar sidan såg eg denne medan eg tok oppvasken, jobba litt, hengte opp klede og kutta ananas. den heiter barefoot in the park og den er så fin, med jane fonda og robert redford(altså!!! <3 <3 <3 <3). dei spelar eit nygift par som er veldig forskjellige frå kvarandre, dei prøver å finna ut av sine nye liv som gifte. den er verdt å sjå berre for håret til jane fonda og den der rosa kåpa. herrejesus altså, så utrulig flott.

barefoot in the park.barefoot in the park.barefoot in the park.barefoot in the park.barefoot in the park.barefoot in the park.barefoot in the park.barefoot in the park.barefoot in the park.barefoot in the park.barefoot in the park.barefoot in the park.barefoot in the park.barefoot in the park.barefoot in the park.barefoot in the park.

 

translation:
in the summertime i devour movies, and netflix(with media hint) is my best friend. a few days ago, i watched this while i did the dishes, worked a little bit, put away some clothes and chopped pineapple. it’s barefoot in the park, with jane fonda and robert redford(swoon!). they play a newlywed couple who are very different, trying to figure this whole married thing out. it’s worth watching just for jane fonda’s hair and that pink coat. my god.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *