grønnsaksspyd med halloumi og myntedressing.

spyd.

rett før eg reiste frå london leverte eg fra meg ein heil haug med grønnsaksbaserte uteoppskrifter til økologisk.no, som eit lite stikk mot det heftige kjøttpresset som rådar om sommaren. eg syns det er heilt utrulig trist, og så mykje gøyare å eksperimentera litt! denne oppskrifta er så vilt god, og ein kan med godt samvit servera desse til den verste grønnsaksnektaren. grønnsaksspyd med ein yoghurtbasert myntedressing/marinade. ein høyrer jo at det er bra! oppskrifta finn de her.

om de lagar dette, kan de vel legga ut bilder på instagram og hashtagga med “hjartesmil”? elskar å sjå kva de finn på!

 

 

translation:
my recipe for kebabs, only in norwegian though!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Hurra! Jeg har innført kjøtfri mandag i heimen, og det er så langt en suksess! det har gått så bra at det ligger an til å bli flere enn en kjøttfri dag i uka. Da passer det bra med flere grønne oppskrifter :) Forresten har de begynt å ta inn Halloumi på Rema1000! kjøpte det der i går.

  • Hejsan! Jag och min mamma ska till London i augusti, så jag undrar ifall du har några tips till oss på var de bästa ställena att äta är och var man kan köpa den bästa fish & chipsen? :)

  • Jeg blir alltid like glad hver gang du legger ut vegetaroppskrifter! Disse spydene ser supergode ut, og det er så mange spennende alternativer til kjøtt på grillen… Sommermat er liksom en egen sjanger, og jeg koser meg med å spise på balkongen og i parken og på takterrassen og på toget, og ferielivet er herlig. Kos deg videre, du også!

  • Dette ser og höres skikkelig godt ut! Vel, nesten alt spiselig som du legger ut på bloggen virker utrolig godt, så det er ikke noe nytt :) Må pröve dette ut en gang. Tusen takk for å dele, Mariell!
    Selv er jeg ikke så veldig flink til å lage mat, men en gang lagde jeg grönnsakslasagne til hele familien, noe som alle syntes var utrolig godt, selv om en del av oss vanligvis vill ha kjött i hvert måltid!