fredrik’s 23rd birthday, the short version.

fredrik's 23rd birthday.
medan eg ligg i graset og et mango og drikk heimelaga iskaffi med frøy og jostein og to raude hundar, tenkte eg å iallefall dela med meg av litt bilder frå fredrik sin bursdag. det var så himla ut-av-denne-verda-fint. me shotta vodka, åt ostekake som eg hadde laga, dansa så sjukt mykje til beyonce og destinys child og me var våkne til fuglane sang god morgon. har filma så mykje, så det kjem til å bli til ein liten film veldig, veldig snart. men først: grasmatta ventar.

fredrik's 23rd birthday.fredrik's 23rd birthday.fredrik's 23rd birthday.fredrik's 23rd birthday.fredrik's 23rd birthday.fredrik's 23rd birthday.fredrik's 23rd birthday.fredrik's 23rd birthday.fredrik's 23rd birthday.fredrik's 23rd birthday.fredrik's 23rd birthday.fredrik's 23rd birthday.fredrik's 23rd birthday.fredrik's 23rd birthday.fredrik's 23rd birthday.

translation:
whilst i’m in the grass eating mangoes and drinking homemade ice coffee with frøy, jostein and two red dogs, i thought i’d share some pictures from fredrik’s birthday. it was so out-of-this-world-amazing. we did vodka shots and a cheesecake of my making, and we danced so so much to beyonce and destinys child and we stayed up until the birds sang good morning. i filmed so much, so very soon i’ll be making into a little film. but first: the grass awaits me.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *