try something new for 30 days.

det er deilig å ikkje skru hjerna heilt av sjølv om det er ferie. eg les bøker på senga som eg sovnar ifrå, også ser eg korte fantastiske ted talks når eg arbeider litt eller tar oppvasken. denne syns eg var så utrulig inspirerande. får lyst til å: skriva noveller, filma, gi nokon eit kompliment, gi vekk noko, gå ein ny plass, laga mat frå eit land eg ikkje har vore i, meditera, stå opp klokka 6, eta heilt kjøttlaust og slå hjul. kva med deg?

translation:
it’s nice not to turn the brain off completely even though it’s summer. i read books in bed and fall asleep, and i watch short and awesome ted talks when working or doing dishes. i thought this was awesome, so inspiring. i want to: write short stories, record, give someone a compliment, give something away, walk somewhere new, cook from a country i haven’t been to, meditate, get up at six, go completely meatless and do cartwheels. what about you?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • tror du ville egna deg godt til å skrive noveller.. jeg husker da du skrev sånne kvitteringshistorier på bloggen for eksempel. hvis du vil ha inspirasjon så ville jeg sjekka ut Edgar Keret, bøkene hans fins i noen norske oversettelser f.eks “Bussjåføren som ville være Gud” :-)

 • Jeg gikk faktisk til et sted jeg aldri hadde vært før, i går. Har bodd i denne byen nesten hele livet, men akkurat på den lille knausen hadde jeg ikke besteget. Så satt jeg der en liten stund, med midnattssola midt i fleisen og utsikt over havet. Det var en deilig følelse! I dag tenkte jeg å bade i regnet, muligens. Takk for fin inspirasjon, Mariel!

 • Ja, denne er skikkelig inspirerende! Deilig å bruke ferien til litt påfyll av den typen, selv om jeg synes det er viktig å ikke kreve det av seg selv i ferietida. Jeg fikk veldig lyst til å gjøre som han og skrive ei bok på en måned, bare for å ha gjort det. Samtidig er livet litt for fullt av andre ting til noe såpass tidkrevende, men det finnes mye annet spennende og inspirerende man kan gjøre til 30-dagers-prosjekt :)

 • How lovely! Thank you for sharing such an inspiring video.

  I’d love to give up watching T.V for 30 days and then maybe pick up some fabulous other hobbies!

  X

 • Veit du, for 90 dagar sidan satte eg meg eit mål om at i løpet av dei neste nitti dagane, skulle eg greie å gå ned 10 kilo ved å ete mindre junk, meir grønnt og sunnt, og bevege meg meir ein dag eller to i veka. For ei veke sida greide eg det. Eg er 10 kilo lettare, og no veit eg at eg kan klare meir. Det er så kult!!

 • jeg får lyst til å gjøre yoga, ta armhevninger, skrive 1000 ord om dagen, slutte å se på tv, bli veganer, snakke med en fremmed, arbeide meg gjennom en hel kokebok, lage mat med en ny og ukjent ingrediens hver dag, ikke kjøpe noe som helst annet enn mat og ta bilder, blant annet.

 • jeg vil slutte å drikke alkohol og jeg vil begynne å trene yoga og jogging. fordi det er bra for sinnet mitt, ikke på grunn av kalorier eller slanking eller noe sånt tøv.

 • Åh fantastisk. Får lyst til så mye. Gi en fremmed et kompliment hver dag, slutte å kjøpe klær (den skulle gått lenger enn 30 dager) ta et bilde hver dag, jogge og meditere hver morgen, gjøre noe veldedig arbeid osvosv