wednesday!

wednesday.wednesday.
onsdag skulle eg overraska jostein med ei utflukt! det er ikkje så lenge til me reiser tilbake til noreg att for ferie og bokgreier, så me har bestemt å gjera masse bra greier før me reiser heim. eg hadde bestemt at me skulle i london eye! jostein hadde aldri vore der, og han klarte faktisk å gjetta at det var dit me skulle(og fekk sløyfepremie).

wednesday.wednesday.wednesday.wednesday.wednesday.wednesday.wednesday.wednesday.wednesday.
det er noko som er så magisk med å sjå byen sin frå så langt oppe, føles som å vera i eit lite fly.

wednesday.wednesday.wednesday.wednesday.wednesday.wednesday.
så satt me i st james’ park ei stund, åt is og instagramma, som ein gjer.

wednesday.wednesday.wednesday.wednesday.wednesday.wednesday.wednesday.
så gjekk me på museum! til royal academy, der me er medlemmar og får vera i kaféen der berre medlemmar får vera og alt sånt.

wednesday.
så reiste me heim ein tur og låg på senga med vondt her og der før me tok smertestillande og berre gjekk ut istaden. til aust-london for å sjå på avgangsklassen i arkitektur, også sjølvsagt til dalston der me drakk ein heil haug med vin med mariell og bror og alle dei fine folka der før me tok drosje heim og sovna med kleda på.

 

translation:
on wednesday, i surprised j with an expedition to the london eye, where he had never been. he guessed that that’s where we were going, so i gave him a bow tie! it’s so cool seeing the city you live in like that. after that, we had ice cream in the park and went to the RA where we are members and get to go to the secret member’s rooms. then we had achy bodies so we went home, had some pain killers and went out with mariell and bror. we drank a whole lot of wine and took a taxi home in the night, and promptly fell asleep fully clothed.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *