l o v e . s+k!

s + k, wedding.
den første juni fotograferte eg s og k når dei gifta seg i ein human-etisk seremoni i lærdal, ute mellom dei enorme fjella og blømande epletre. det var det første bryllupet eg fotograferte på eitt og eit halvt år(av ulike grunnar), og det kunne ikkje vore ein bedre nystart. det var overveldande og gjennomtenkt og så ufattelig personlig og romantisk, og eg føler meg så heldig som fekk lov til å vera der og for at dei spurte meg om å ta bildene. å vera bryllupsfotograf kan vera den vanskeligaste jobben i verda, men på sånne dagar er det óg den beste. det er så crazy bananas å få vera i nærleiken av sånn kjærleik, som gir ein tårer i augene og sprengsmil som ein får vondt i kjeven av. ps: ein av mine favorittstunder frå bryllupet var når brura satte seg på ein høyballe og åt popcorn. 

s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s+k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.s + k, wedding.

 

translation:
on the 1st of june, i photographed this wedding. outside, between the mountains and blooming apple trees, it was majestic and romantic and amazing, and i feel so lucky that i got to be a part of it and that they asked me. being a wedding photographer can be the hardest job in the world, but on days like that it’s also the best. being in the presence of love this big is just amazing, the kind that makes your jaw hurt from smiling. ps: one of my favorite moments from the wedding was when the bride sat down on a bale of hay and had some popcorn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *