my weekend!

the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.

helga mi var så fin, skikkelig helgekjensle. me leverte enda ei runde av språkvasken fredag kveld og fekk slappa ordentlig av. me hadde monsterfrukost, las i senga og reiste på marknad i høljeregnet, åt kake på kafé og decaf cappucino for at eg har sånt stress i kroppen for tida. mariell kom på piknik på søndag, me sat i timesvis og åt så god mat og drakk vin og ho hadde steikt vafler og hadde med brunost med matpapir mellom. me fekk besøk av ein hund som hadde så utrulig lyst til at me skulle kasta ballen hans, og me snakka om kor godt det er å ha norske venner. kva gjorde de i helga?

translation:
my weekend was lovely, a real weekendy weekend. we handed in another round of our manuscript(hopefully the last one) and got to unwind completely. we had big breakfasts, read in bed and went to markets in the pouring rain, had cake at a café and a decaf cappucino because my body is so full of stress these days. mariell came down for a picnic on sunday, we sat there for hours eating delicious food and drinking wine. she had made waffles and brought brown cheese in some paper. a dog desperately wanted us to throw his ball, and we talked about how great it is having norwegian friends. how was your weekend?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Om du har stress i kroppen, dra til en skog og gå der alene til det går bort.
    Snakk med deg selv, snakk til himmelen og trærne og mosen på stien, så går det bort. Lover.

    • <3

      høyrer meir ihop med kor mykje arbeid eg har hatt i det siste og at eg ikkje heilt har hatt min eigen beste interesse i tankane når eg har sagt ja til å ta på meg ting. no er det litt roligare her, heldigvis, men stresset sit framleis i.

  • Helgen min var bare latskap. Fint vær og turgåing med venner, en god rosévin og sjokoladecookies til grøsseren vi så lørdags kveld. Og så var uken i gang igjen!

  • Den grønne kjolen var skikkelig fin! Og bildene da, som vanlig. Jeg er egentlig ingen fan av matbilder, men det første var nydelig.