berlin, day two.

berlin, day two.
dag to var det jostein sin tur å kjøpa frukost, og da kom han heim med eit stykke blåbærpai. etter frukost måtte me jobba, noko me egentlig ikkje hadde trudd at me måtte så feriefølelsen vart dunka litt ut av hovudet og ja. ikkje den beste dagen, altså.

berlin, day two.berlin, day two.
ikkje før klokka tre fekk me sei oss ferdige. da var me allereie slitne, men lett bestemte om å prøva å gjera det til ein bra dag.

berlin, day two.
golvet i gangen til sara.

berlin, day two.
me åt libanesisk mat, utrulig godt.

berlin, day two.berlin, day two.
også stod me i kø altfor lenge for å venta på ei kule sitronis til meg og ei vaffel med rocky road til jostein.

berlin, day two.berlin, day two.
så gjekk me nedover mot rosa luxembourg-platz for å gå på alex vintage, mitt største vintagehåp i berlin, men dei hadde lagt ned butikken typ den veka. så me drakk eit glas vin og surmula på restaurant istadenfor.

berlin, day two.berlin, day two.berlin, day two.
så møtte me sara, drakk litt drinkar og ein cappucino også gjekk me heim for å legga oss for ein morgon til med jobbing. altså ikkje den beste feriedagen i mitt liv om eg skal underdriva sterkt, men sånn er det jo berre iblandt.

translation:
on our second day in berlin, we had to work which sucked. so we didn’t get to go out of the house until three, and then the vintage shop i had thought was my only berlin hope had closed down like two days before… we met up with sara and had some drinks and went home to sleep because there was another work day waiting on day three.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *