first we take manhattan, then we take berlin.

berlin!

no er me mette og utsove og superpepp på berlin, tusen takk for alle dei fantastiske tipsa de har gitt oss! i dag skal me gå til føtene dett av og eta is, har eg bestemt. det er så himla varmt og sol, men det passar bra for eg har jo nye solbriller. håpar på å finna: ein ny kjole ein ny cardigan eit nytt skjørt, alt skal vera gamalt, også kanskje noko fint til håret.

 

 

translation:
we are so ready for berlin! thank you so much for all your amazing tips, today we are going to walk until our legs fall off and then have some ice cream. it’s so sunny which is great because i have new sunglasses! on my wish list: a new dress, a new cardigan, a new skirt, everything old, and maybe something sparkly for my hair.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *