♫ i’m tired of being clever, everybody’s clever these days. ♫

UntitledpastelsUntitled
(images are linked)

dette er mai-spelelista som eg har laga med mine beste venner. den er som vanlig heilt sprengfull av pepp og låtskattar som eg aldri hadde funne om det ikkje hadde vore for mine eminente venner og deira fabelaktige musikksmakar.

 

i’m tired of being clever, everybody’s clever these days.

 

 

translation:

this is the may playlist i made with my friends.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • For en fin formiddagsliste, og for en supersøt bil <3
    Nå har jeg hatt to besøk på rad her i Paris, så jeg har nesten ikke vært i nærheten av en datamaskin på en hel uke, men nå tar jeg Den store bloggrunden og koser meg med alt som har dukket opp siden sist. Etterhvert skal jeg vaske klær og drikke te og lese tegneserier i noen timer, og så skal jeg ut og nyte sola og livet. Samt spise litt sjokolade om savnet etter kjæresten min blir for stort, hihi.
    God tirsdag til deg, Mariell!

  • Takk for at du delar. Eg sett pris på det. Skal kosa meg med Gavaldas saman er ein mindre aleine, medan eg høyrer på lista di :)