a very loyal granola.

granola.

dette er frukostblandingen eg aldri kan gå utan. den tar null innsats å laga men mettar mange og lenge. min har amaranth og masse nøtter, men ein kan jo variera akkurat kor mykje ein vil. om du aldri har laga frukostblanding sjølv, er dette ein veldig god plass å starta! oppskrifta finst sjølvsagt på økologisk.no!

translation:
this is the granola that i can’t do without.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • I can see why, it looks like a bowl of heaven!!! I could quite happily sit and eat a box of good granola, even without milk, straight from the box, on the sofa – its bad!!! My current favourite is The Dorset Cereal’s Honey and Pecan Granola with fresh blueberries or they also do a super indigent dark chocolate and macadamia nut granola too….for those indulging times ;) xxx

  • Jeg lagde akkurat frokostblanding etter denne oppskriften! Men erstattet nøttene med litt kokos, for nøtter er jeg allergisk mot. Gleder meg til å smake på den, for det dufter himmelsk! Har lett etter en god grunnoppskrift på frokostblanding en god stund, og hoppet i taket da jeg fant denne. Tusen takk!