today is saturday.

Skjermbilde 2013-05-18 kl. 15.57.10
robynweisman.

i dag er det laurdag, eller dagen derpå som det óg heiter. hadde det så ufattelig fint i går med brunost og vafler og bøtter med raudvin. eg havna på serveringen og serverte kanskje femti pølser, snakka med ein masse nordmenn som óg bur i london og snakka om norge med ikkje-norske som var der! tok kanskje tre bilder, alltid eit bevis på ein skikkelig bra fest. i dag har me ete utrulege mengdar eggerøre og fått kobla oss på snille naboar sin wifi. laurdagen skal me egna til å gå på kafé, laga masse tomatsaus til å frysa ned og kanskje sjå ein film, og eg skal lesa ein masse bloggar. så himla rart å stå opp klokka ni etter fest, kanskje eit bevis på at den nye døgnrytmen faktisk sitt i oss no? vel, uansett, berre ei tekstrøre frå senga. håpar de har superfine laurdagar, alle saman!

translation:
today is saturday aka hungover day. i had such an amazing time yesterday, celebrating norway day with a bunch of amazing people in stoke newington! i served a lot of hot dogs and waffles and drank a bucket of wine. i took maybe three pictures, always a sign that the party was awesome. now we’ve eaten a lot of scrambled eggs and hooked ourselves up to our neighbours wifi. the rest of today will be spent at a café, and making a lot of tomato sauce and maybe watch a film. so strange to wake up at nine am today, something completely unheard of until recently. maybe a sign that our new routine actually works? oh well, just a little ramble from my bed. i hope your saturdays are awesome too!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *