the weekend and more.

the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.the weekend.

me hadde ei så fin og rolig helg. satte opp bokhyller, sorterte alle bøker og komt meir i orden. cait kom på middag, risotto, og det regna og regna og regna. søndag reiste eg til covent garden, kjøpte blomar(tre peonar for at dei er himla dyre men dei finaste blomane eg veit om) og skandinavisk snop og eit par bøker all by my lonesome. det er noko som eg har sakna mest i frilanslivet, helgekjensla.

me har framleis ingen internett i leiligheten, og det begynnar å tæra på arbeidslysten. me veit heller ikkje når me kan venta å få det, sidan the council(typ bydelskommunen) ikkje vil at nokon skal ha aktivitet på den nye fine asfalten utanfor huset vårt. så internettfolka og the council må ha eit møte……….. så det kan jo ta for alltid.

i mellomtiden har våre nye naboar i første etasje tilbudt seg å dela internettet sitt mot kaker, brød og hundepass. sistnevnte passar meg ypperleg sidan han er ein dachs som heiter charlie og som eg uansett spionerer på frå vindauget. så fint å endeleg ha naboar som ein tenkjer at naboar kan vera i ein fantasiverden. så, i kveld trur eg me skal ha nokonlunde internett. i mellomtiden skal eg baka fire brød til 17.mai-feiring i haggerston i morgon!

translation:
we had a very calm and lovely weekend. we put up bookshelves, and books in them, and got a little more settled. cait came over for dinner, risotto, and it rained and rained and rained. on sunday i went to covent garden, bought flowers(three peonies because they’re super expensive but so pretty) and scandinavian candy and a couple of books all by my lonesome. this is something i’ve missed about being a freelancer, that weekend sensation.

we still don’t have any internet, and it’s starting to take its toll on our will to work, the council has decided they have to have a meeting with the internet people because the pavement outside our building is new………… it’s going to take forever. in the meantime our neighbors downstairs have very kindly offered to share their internet with us, for some cakes and dog sitting. so, tonight it might just work itself our. in the meantime i’m going to bake four breads for the national day celebrations at the haggerston tomorrow!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *