exploration friday! salted caramel cake, fig jam, bicycling along the canal and a fairly large cookie.

friday.
vår utforskingsfredag starta med litt shopping i hackney. me prøvde eit par ting, men kjøpte ikkje noko.

friday.
så satte me oss ned for å eta kake på kafé, me delte eitt kakestykke og drakk espresso medan me skribla på eit nytt skriveprosjekt me driv på med.

friday.
og mellom gode idéar las eg bloggar og såg dette fantastiske bildet på sandra sin blogg. så fekk me telefon om at bokhyllene våre var på veg, så me fekk komma oss heim igjen og ta imot dei med sko og skjerf på, og rett etter dei var i hus reiste me nordover igjen og til hoxton.

friday.friday.
der åt me endeleg lunsj, me var skrubbsvoltne og åt baguettar med cheddar og fikensyltetøy. også kjøpte me med oss litt proviant før me reiste vidare til neste store mål: sykling.

friday.friday.
dette var første gongen me køyrte syklar i london, og det var så sjukt gøy!

friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.
me sykla langs kanalen, gjennom victoria park og til bethnal green også til parken igjen.

friday.friday.friday.
der drakk me saft på glasflaske og delte eit stort kjeks og spionerte på to ungar som hadde piknik inni skogen åleine, også sykla me tilbake til hoxton med syklane, drakk øl på pub, ringte besteforeldre og kjøpte steinovnsbakt brød før me reiste heim, og det var den utforskingsfredagen. veldig nyttig å ha ein heil dag i veka satt av til utforsking når ein driv på og skriv byguide!

 

 

 

translation:
on friday, we had our usual exploration! we went second hand shopping in hackney, we shared some cake and espresso and talked about new writing projects and then we got a phone call saying our bookshelves would arrive within an hour. we went home, kept our shoes on and immidiately after placing the shelves inside we got on the train again, and went to hoxton. we had lunch, baguettes with cheddar and fig jam, and then we rented bicycles! we had never bicycled in london before and it was so great! we went to victoria park and had a little picnic and spied on some kids having their own picnic in the park, we had some beer at a pub, called some grandparents and bought a whole lot of bread before we went home. so nice to have a day of the week dedicated to exploring, especially when i’m writing this city guide!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *