feel better.

Untitled
anna hollow.

klipp ut noko fra ei avis og heng det på veggen. lakk alle tåneglene dine i forskjellige fargar og tenk på at ingen kan sjå det når du går ned gata. bak scones med nøtter i til frukost. sorter vekk vinterkleda og tenk at det er lenge til du skal sjå dei att. legg opp ei annonse på finn.no med noko du ikkje lenger vil ha, eller send det til ein venn i posten. slutt å følga alle som postar “treningsinspirasjon” på instagram. gå heller ein tur og klapp den første hunden du ser. støvsug(så kjedelig men føles så bra å høyra alle brødsmulane bli sugd inn i maskina). bestill eit skjørt frå etsy. planlegg middagar ei veke framover og skriv handleliste. sy ei pute av eit gamalt sengetrekk. lag ein stor porsjon tomatsaus som kan frysast ned, stå over gryta og rør ned alle frustrasjonar og sorger. gå inn på nokon andre sin data og lag eit nytt bakgrunnsbilde, eller lag ein fin alarm på nokon sin telefon. send ein melding til nokon du ikkje har snakka med på lenge. begynn å skriv dagbok. dusj, og rett før du går ut skrur du vatnet på iskaldt. ta fram det beste serviset til alle måltid og ta oppvasken rett etterpå(reine kjøkkenbenkar er for alltid best). finn kvistar ute og sett dei i ein vase.

 

 

translation:
cut something from a newspaper and put it on your wall. paint all your toenails in different colors and remember it when you’re walking down the street and noone can see it. bake some scones with nuts in them for breakfast. put your winter clothes in a box and say goodbye for now. put up an ad for something you no longer want, or mail it to a friend. unfollow anyone posting “fitspo” on instagram. instead, go for a walk and pet the first dog you see. vacuum(so boring but feels so amazing listening to the crumbs being sucked into the machine), order a skirt from etsy. plan your dinners a week from now and write a grocery list. sew a cushion from an old sheet. make a big portion of tomato sauce that you can freeze, stand over the pot and stir all your frustrations and sorrows into it. change someone else’s desktop photo, or add a cute alarm to someone’s phone. text someone you haven’t talked to for a while. start a journal. shower, and right before you’re done: turn the heat to ice cold. eat your meals off your best china and do the dishes right away(got to love a clean kitchen). find some branches and put them in a vase.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *