friday! lemon cupcakes & house boats, pink cherry blossoms & book shops.

friday.
fredag fant me tilbake til vår gamle tradisjon: utforskingsfredag! me tek ein fredag her og der også reiser me ut i byen vår og berre liksom går. leitar etter alt og ingenting. denne fredagen starta på kafé i camden med veera og cupcakes. så gjekk me i parken og såg på utsikten over byen, langs kanalen og såg på husbåtar og båtbussar og palass og ut frå regents park såg me det største vakraste kirsebærtreet eg nokon gong har sett. me kunne skjønna at det var noko for alle asiatiske turistar stoppa og tok så mange bilder og var så glade. så gjekk me til marylebone, åt frukost til middag og snoka i bokhandel, etter det gjekk me til paddington og tok bussen heilt heim og når me kom heim hadde me vore ute av huset eit halvt døgn.

friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.

translation:
on friday we returned to our old tradition of exploration friday! we take a friday here and there and just go out into our city and walk. look for everything and nothing. this friday started at a café in camden with veera and cupcakes. then we went to the park and looked at the view over the city, we walked along the canal and looked at some house boats and boat buses and palaces, and coming out from regents park we saw the biggest cherry blossom i had ever seen. we knew it had to be something because the asian tourists were stopping to photograph and looked so happy. then we walked to marylebone, had breakfast for dinner and snooped around in a book shop. after that we walked all the way to paddington and took the bus all the way home, and when we got there we had been out of the house for almost half a day.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *