a few things!

Untitled
foto:dylankasson
(obs: noko av det finaste eg har sett)

eit par ting, berre:
1. eg skriv på ein londonguide! så det er derfor eg hoppar så mykje rundt i byen for tida, det er rett og slett research. guiden skal vera klar til sommaren og ein kan kjøpa den gjennom bloggen som pdf(parisguiden kjem óg til å bli oppdatert før den tid). då kan ein bruka den på smartphone eller pad, eller skriva den ut om ein vil ha den på papir. i den anledning lurer eg på om det er noko spesielt de ynskjer dykk til londonguiden? tema eller konsept eller område de er nysjerrige på?

2. sidan me har flytta har me så sjukt dårlig internettilgang, og det tar meg kanskje ein time å få lasta opp bilder til flickr, derfor er det litt stillare enn vanlig her om dagen. me hadde besøk av internettfolk i går og dei seier toppen to veker før me har ordentlig internett sidan dei faktisk må borra eit hol i huset vårt.

3. de skal såklart få sjå leiligheten, eg elskar jo å visa sånt fram! men først må me få bokhyller, no lever me framleis litt i øskjer og med bokstablar overalt. på fredag kjem dei, og det skal bli så sjukt godt å få føla at me ikkje bur i flyttekassar lenger.

 

translation:
a couple of things:
1. i’m working on a big guide to london! that’s why i’m so much out and about, it’s research! the guide will be ready for the summer and you can purchase it through the blog as a pdf, so you can download it to your smartphones or pad, or print it if you want it on paper. so i’m wondering, is there anything in particular you would like for me to include? themes or areas you’re interested in?

2. since we’ve moved our internet is horrible, it takes me about an hour to upload photos for an entry, that’s why it’s been a bit quieter than usual here. we had internet people here yesterday, they say it’s going to take maybe two weeks until we have normal working internet again. after all, they do have to drill a hole in our house.

3. i will of course show you every little corner of the apartment! but first we need to get some bookshelves, we’re still living out of boxes a little bit, and have stacks of books everywhere. on friday they will be here and it will be so awesome to feel properly MOVED IN.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Å, for ein fin ide, og eg gler meg til den guiden til London kjem ut. Håper det blir mykje av dine fine ord også i denne guiden, og eg vil nok gjerne ha den i papirform. Lykke til, med alt :)

 • Jeg ønsker meg utesteder i London! Dvs. steder man kan danse skjorta av, kline med bleike, britiske gutter, drikke mørkt øl eller synge karaoke. Alle sjangre. :)

 • Jeg drar til London en uke sammen med kjæresten min i august, og vi har et par planer (vi skal blant annet innom Doctor Who butikken ved Upton Park), men vi har forferdelig lyst til å finne på andre koselige ting også. Vi skal bo på et hotell rett ved Tower Hill, og jeg har bursdag mens vi er der, så kanskje du har noen Londonbursdagsidéer? Har fryktelig lyst til å se We Will Rock You og vandre rundt på noen markeder- kanskje du kan tipse om noen markeder du liker selv? Og restaruanter! Koselige, litt bortgjemte restauranter og caféer!

 • åh, en london-guide! vad underbart att höra! jag och min pojkvän ska dit senare i år och jag kan inte tänka mig några bättre tips än från någon som bott/bor där. super! eftersom vi ska dit på hösten vore det fint att höra vart man kan dricka afternoon tea, vilka museum man borde besöka samt theatrar och biosalonger! så älskar jag indiskt och tänker att det kanske finns något guldkorn i london värt att besöka? och så vore det underbart med inte allt för dyra secondhand-butiker, både kläder och porslin! tusen kramar till dig, din blogg är sannerligen en favorit!

 • Eg ynskjer meg ein bokhandlar guide!!!! Det er ikkje alltid så lett å finne dei unike, fine, spesielle, rare, bortgøymde, noko-for-seg-sjølv-bokhandlarane når ein ikkje er kjend i byen :)

 • Åååh, Londonguide!
  Jeg har store planer om en londontur med kjæresten (som alle andre :P) og hadde satt stooor pris på små perler av noen kafeer med god te og gode cupcakes litt utenfor turistfellene! Eller shopping utenfor de verste turistfellene.
  Og ja, tips til en god armensk restaurant! Og… og… kanskje tips til hyggelige, bra og ikke så dyre steder å bo? Det er sykt vanskelig å finne frem i jungelen av Londonhoteller! Ellers enig med alle over :)
  Åh, så glad jeg hadde blitt om jeg hadde funnet dette i en Londonguide! :D

 • Å, så gøy at du skal lage en London guide!! Hadde håper du skulle gjøre det. Skulle likt å høre om bortgjemte cafeer, butikker med fine kjoler og vintage klær og fine butikker med spesielle ting de kanskje ikke har alle andre steder

 • Kan du svare på mailen min ang parisguiden? Jeg har betalt for den og ikke fått den, og du svarte ikke på mailen jeg sendte for over to uker siden. Føler meg litt lurt.

 • eg ynskjer meg ein guide til gode pubar i london. pubar med store chesterfieldsofaar som ein kan søkkje ned i framfor peisar med eld. med rutete tapetar på veggjene og tørr, britisk sider i glasa.
  eg ynskjer meg ein guide til fine gater i fine strøk der ein berre kan gå rundt i timesvis å sjå på hus og drøyme at ein bur der, og dette inn på koselege kafear og ete scones.

 • Hurra for Londonguide! Flytter til Southampton til høsten og blir nok noen turer til London da. Greit med litt tips :)

 • Hei!

  Leser fortsatt bloggen din og syns den er kjempe fin, men jeg kjøpte alle magasinene dine, men fikk de aldri,.?
  Håper veldig at du kunne følge opp saken, send meg en mail, eller bare send meg magasinene? =) Det hadde jo vært det aller beste!

  Klem klem!

 • Jeg vil så gjerne høre hvordan man kan klare å nyte London. Hvordan man kan få til å se vekk fra det stressende og business-aktige ved den store byen, og finne de små, trange gatene, de luftige veiene langs Themsen og de fineste kafeene og bokhandlerne og skogene, sånne steder man kan puste.

 • Det blir fantastisk med en london-guide :) Håper det kommer tips til koselige kafeer hvor kan bestille alt bra fantastiske franske kaker til skikkelig typisk english tea, og vintageshopping hvor man kan finne vakre, gamle porselenskopper med blomster på! En guide til den perfekte dagen for to som er så innmari forelsket hadde vært topp (alt fra hvor man nyter frokosten, fine steder hvor man kan gi hverandre gode kyss til hvor dagen bør ende)!

 • Eg vil gjerne få guide over fine plassar som er ligg litt meir skjult og ikkje kanskje er så lett å finne om ein ikkje er kjent i byen; butikkar, kafèer, marked og generelt plassar som er fine å gå å sjå på. Når vil guide vere ute sann ca? Skal til London i slutten av juli og hadde hatt stor nytte av den når eg skal av gårde :)

 • Ynskjer guide om teater -og konsertlivet! Då meiner eg ikkje akkurat dei store kommersielle konsertane og musikalane, men det som er litt meir i “undergrunnen”..?

  Ellers vil eg berre sei at eg har lest bloggen din innimellom i ei god stund no (utan å skrive ein kommentar før no!) og synast at du skriv veldig bra! Eg likar tinga du tek opp, fortsett med å vere modig når det gjeldt val av tema. Det er òg utruleg mykje som inspirerar meg på sidan di, både når det gjeldt klede, interiør, mat og synspunkt. hurra!

 • Gleder meg til London-guide! Håper på tips til ujålete og fine puber som ligger litt utenfor allfarvei, slik at man ikke ville funnet dem av seg selv. Håper du får med noen perler i sør – føler at sør ofte kommer i skyggen av det alltid-trendy nord, men vi har jo så mye fint her nede også. Peckham og Brixton er mine favoritter!