la délicatesse.

la délicatesse.la délicatesse.
her kjem eit filmtips på morgonkvisten! delicacy med audrey tatou. det er ei komplisert kjærleikshistorie om ei enke som ved eit uhell finn kjærleik igjen på jobben. det høyrest jo heilt cheesy ut, men den er ganske fin og rolig og udramatisk. bra å sjå når ein lagar mat, til dømes, eller brettar handklede.

la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.la délicatesse.

har de nokon filmtips?

translation:
a film tip, delicacy with audrey tatou. it’s about a widow who kind of by accident finds love in the office. sounds cheesy but it’s really just a lovely little film with great shots and no drama. great to watch while cooking or folding laundry.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *