thursday.

thursday.thursday.
torsdag forrige veke starta med ein masse jobb og hundepass. klokka tre brukar me å gå til postkassa, og på denne dagen skjulte det seg ein pakke frå pärlans konfektyr med dei beste karamellane ein kan ønska seg. så det åt me. salt lakris, altså. det er så sjukt godt.

thursday.
også jobba eg litt i senga, blant anna tok eg bilder av dagboka mi. karamellene var med overalt, såklart.

thursday.thursday.
så rydda eg litt, medan det framleis var lyst. plukka fluger frå vinduskarmane me sjeldan brukar.

thursday.thursday.thursday.
også vart eg fanga i lyset.

translation:
on thursday, i spent a lot of time working ansbeing a dog sitter. at three we usually go to the mail box, as we did. and found amazing caramels inside, from pärlans konfektyr. my favorite is salty licorice. then, i worked from bed and photographed my diary. after work hours, i tidied up a bit around the house. and then i was caught in the light.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *